De opleiding Beeldcoaching

De opleiding Beeldcoaching

De opleiding Beeldcoaching.

Beeldcoaching is een krachtige vorm van coaching waarbij met behulp van foto, film en werkvormen beeld centraal wordt gezet. Het wordt gebruikt in onderwijs- en opvoedingssituaties waarbij school en  de context van de school  worden verbonden. De opleiding Beeldcoaching is bij Christine Brons een vorm van life-coaching waarbij de coaches een  brede oriëntatie krijgen aangereikt. Zowel in Nederland als in België worden mensen in een  periode van anderhalf tot twee jaar opgeleid tot beeldcoach. De coaches hebben veel feeling met de praktijk en werken intensief met je samen. Zij leren een visueel verslag te maken van  de situatie en zetten alles in wat nodig is. Op basis van verkregen inzicht kunnen keuzes gemaakt worden waarmee aan de slag wordt gegaan.

Onderwijs, kinderopvang, gezinnen en buurten zijn het werkveld. Partners voor het gesprek zijn de leraren, leerlingen, kinderen, ouders, opleiders, buurtwerkers/bewoners en families. Opleiding en praktijk bieden een continuüm van mogelijkheden. Beeldcoaching zorgt voor energie en ruimte en maakt de weg vrij voor krachtige veranderingen.

Op talloze plekken in het land starten in september de nieuwe opleidingen. De groepen, van maximaal 3-6 deelnemers, volgen 14 sessies (dagdelen) per jaar. Daarbij krijgen de deelnemers les van verschillende docenten. De studie vergt één tot twee dagdelen per week (afhankelijk van het vaardigheidsniveau). Op jaarbasis kun je uitgaan van 225 uur en 90 contacturen. De opleiding kost 2200 euro per jaar.

De opleiding wordt gegeven door Christine Brons of door een van de opleiders uit haar netwerk. De data zijn in overleg.

De opleiding wordt erkend door:

  • CRKBO
  • LBbb
  • Het lerarenregister

Verdere informatie: secretariaat@christinebrons.nl

 De algemene voorwaarden van Christine Brons bv docx

Christine Brons

Psycholoog | Filmer | Hoofdopleider Beeldcoaching

Producten