Christine

Christine

De drijvende kracht achter Christine Brons BV.

Zij is GZ psycholoog, filmer, auteur, spreker en Hoofdopleider (Exnovatief) Beeldcoachen.

Ze heeft het Collectief Beeldcoaching opgericht en was jarenlang de voorzitter. Vanuit haar passie voor film, ontwikkelde ze in 1992 de methode VIB-S daarna SVIB en heeft het in 2013 verbreed naar Beeldcoaching.

Christine verzorgt in het hele land en in België opleidingen, waarin zij professionals opleidt tot gecertificeerde Beeldcoaches. Het certificaat wordt erkend door het Opleiderscollectief Beeldcoaching en de Beroepsvereniging van Beeldbegeleiders ondergebracht bij de LBBO en het Lerarenregister.  De opleiding heeft meerdere erkenningen.

Christine is betrokken bij onderwijs- en kwaliteitsontwikkeling en werkt in binnen- en buitenland samen met verschillende organisaties. Tevens heeft Christine opleidingsmogelijkheden in Gent en Antwerpen.

Naast het geven van opleidingen produceert Christine films en boeken. De film “Tom, een hyperactief kind” maakte haar bekend. Deze film kreeg een vervolg in 2013 genaamd “Tom 3, het vervolg”. Ze legt in haar films de toepassing van Beeldcoaching vast.

De boeken die ze schreef zijn:

Beeldcoaching, zet in beweging
–  In beweging komen…. en blijven (werkboek)
–  Ik coach bijna een halve buurt
– Beeldcoaching, de essenties
– Verder werkte ze mee aan Spelen met Driehoeken van Hans Jansen.

Naast het maken van films en het verzorgen van opleidingen geeft Christine inspirerende lezingen al dan niet in samenwerking met dansers (o.a. Marcus van Teijlingen). In de nascholing organiseert ze regelmatig inspiratiedagen, bijscholingsdagen en Masterclasses.

Christine Brons

Psycholoog | Filmer | Hoofdopleider Beeldcoaching

Producten