Christine

Christine

De drijvende kracht achter Christine Brons BV.

Zij is GZ psycholoog, filmer en Hoofdopleider Beeldcoaching. Tevens is zij voorzitter van het Collectief Beeldcoaching, lid van de beroepsgroep Beeldbegeleiders (LBbb), het NIP en de Vereniging voor Gedragstherapie. Vanuit haar passie voor film, ontwikkelde ze in 1992 de methode die nu is verbreed naar Beeldcoaching.

Beeldcoaching wordt toegepast in het Basis- en Voortgezet Onderwijs, in de kinderopvang en op peuterspeelzalen. Christine verzorgt in het hele land en in België opleidingen, waarin zij professionals opleidt tot gecertificeerde Beeldcoaches. Het certificaat wordt erkend door het Opleiderscollectief Beeldcoaching en de Beroepsvereniging van Beeldbegeleiders ondergebracht bij de LBBO en het Lerarenregister.  De opleiding heeft een CRKBO erkenning.

Christine is betrokken bij onderwijs- en kwaliteitsontwikkeling en werkt in binnen- en buitenland samen met verschillende organisaties. Tevens heeft Christine opleidingsplaatsen in Gent, Antwerpen en Brussel.

Naast het geven van opleidingen produceert Christine films en boeken. De film “Tom, een hyperactief kind” maakte haar bekend. Deze film kreeg een vervolg in 2013 genaamd “Tom 3, het vervolg”. Ze legt in haar films de toepassing van Beeldcoaching vast.

De boeken die ze schreef zijn:

Beeldcoaching, zet in beweging
–  In beweging komen…. en blijven (werkboek)
–  Ik coach bijna een halve buurt
– Beeldcoaching, de essenties
– Verder werkte ze mee aan Spelen met Driehoeken van Hans Jansen.

Naast het maken van films en het verzorgen van opleidingen geeft Christine inspirerende lezingen al dan niet in samenwerking met dansers (o.a. Marcus van Teijlingen). In de nascholing organiseert ze regelmatig inspiratiedagen en bijscholingsdagen.

Christine Brons

Psycholoog | Filmer | Hoofdopleider Beeldcoaching

Producten